Skihytta

​Eksklusiv Ski in-Ski out hytte som ligger idyllisk til i naturskjønne omgivelser på Filefjell. Både sommer og vinter er hytten velegnet for større sammenkomster som bryllup, familiesamlinger, firmaturer og kick off, etc.

Her får du virkelig føle avstand til den travle hverdagen!

Fasiliteter

Hytten er det fullt utstyr for konferanse med stor TV, lydanlegg, trådløst internett og bordsetting for 22 personer. Her får du kino opplevelse med skikkelig lyd for store og små.

Skihytta har 22 soveplasser er fordelt på 8 soverom med dobbeltseng og en stor hems. 

Utendørs er det motstrømsbasseng på 5,5 meter som gir deg bading, tur og ski i samme løypa. 


Alle priser er oppgitt med forbehold om endring uten varsel. Ta kontakt for tilbud.

Kapasitet 10-22


Gamle Museet konferanse og Selskapslokale

Det prisbelønte bygget som tidligere huset Astrup Fearnley Museet, har nå blitt gjort om til et unikt konferanse-, messe- og selskapslokale i Oslo. Vi har innredet nesten 2000 m2 av det gamle museet til det som nå huser et av Oslos største selskapslokaler.

Gamle Museet ligger i Dronningens gate 4, hvor lokalet er over tre etasjer med intern heis. Huset har garasjeinngang i kjelleren med en dørbredde på 3,3 meter som gjør at man kan kjøre helt inn i lokalet. En bilutstilling er eksempelvis noe som er mulig, nettopp fordi lokalet ble konstruert med mulighet for inn- og utkjøring av tung kunst.

Kontakt

Tlf 22421300

post@gamlemuseet.no


Alle priser er oppgitt med forbehold om endring uten varsel. Ta kontakt for tilbud.

Kapasitet 10-950
Dronningens gate 4 Oslo

Kanonhallen

Kanonhallen er ett unikt industribygg fra 1940-tallet og var tyskernes hovedverksted for produksjon og vedlikehold av artilleri og tyngre våpen som store kanonløp under 2. Verdenskrig.

Med sine 500 kvadratmeter og 8 meter høye tak kan Kanonhallen huse en rekke ulike arrangementer – konserter, teaterforestillinger, motevisninger, utstillinger, preproduksjoner, events, kick-offs, kurs og konferanser.

Kanonhallen har en makskapasitet på 740 personer stående. Man kan være inntil 350 sittende til bords og 500 personer sittende uten bord. Med sceneteppe på flyttbar traverskran kan størrelsen på lokalet enkelt tilpasses arrangementet, og det kan også skapes to separate rom.

Kanonhallen egner seg også godt som innspillinglokale, både til musikk, film, tv og foto.

Kontakt

For booking og forespørsler, kontakt oss på kanonhallen@elvebreddencatering.no eller telefon 22 67 91 80


Alle priser er oppgitt med forbehold om endring uten varsel. Ta kontakt for tilbud.

Kapasitet 100-740
Peter Møllers vei 2 0580 Oslo

Er du interessert i å reservere Kanonhallen? Kontakt oss for mer informasjon

Kanon Bistro

​Vegg i vegg med Kanonhallen er Kanon Bistro – en gammel smie som i dag er ett mindre utleielokale. Kanon Bistro leies ut separat, men kan også brukes i forbindelse med arrangementer i Kanonhallen da glassdøren mellom de to lokalene kan åpnes.

Kontakt

For booking og forespørsler, kontakt oss på kanonhallen@elvebreddencatering.no eller telefon 22 67 91 80


Alle priser er oppgitt med forbehold om endring uten varsel. Ta kontakt for tilbud.

Kapasitet 10-60
Peter Møllers vei 2 0580 Oslo

Er du interessert i å reservere Kanon Bistro? Kontakt oss for mer informasjon

Hvalstrand Bad

Som en hvit perle ved Holmenfjorden i Asker ligger Hvalstrand Bad. Sjøliv, strand og nydelig mat har lokket badegjester og spisegjester hit siden 1934. Restauranten – et praktfullt bygg i fransk funksjonalisme – ble fredet i 1996, er nå nyrenovert og framstår som den gjorde i glansdagene på 30-tallet.

Restaurantens funksjonalistiske arkitektur visker ut forskjellen mellom ute og inne. Vinduene fra gulv til tak gir utsyn utover fjorden, og bølgeskvulp sanses i restaurantens vakre dekor. På Hvalstrand Bad kan dere nyte sjøen, lyset og førsteklasses bevertning. 

Hvalstrand Bad har igjennom årenes løp vært et etterspurt lokale for bryllupsmiddager, selskap og film- og tv-innspillinger. 

Med historisk sus, en kapasitet på 400 gjester og naturskjønne omgivelser med utsikt til stranden og indre oslofjord, byr Hvalstrand Bad på en unik atmosfære. 

På Hvalstrand Bad tilbyr vi det fremste av sjømat og annen mat fra små, lokale produsenter. Økologisk urfe fra Asker, kylling fra Sandefjord, øl fra Drammen, biodynamisk vin og mye mer står på menyen. Vi kombinerer det klassiske kjøkken med moderne tilberedning – alltid med sesongens friske råvarer som utgangspunkt.

Ønsker du å vite mer? 

Kontakt oss på post@hvalstrandbad.no eller tlf.22679180 / 989 05 696


Alle priser er oppgitt med forbehold om endring uten varsel. Ta kontakt for tilbud.

Kapasitet 2-400
Hvalstrandveien 1 1378 Nesbru

Er du interessert i å reservere Hvalstrand Bad? Kontakt oss for mer informasjon

Rockefeller

Rockefeller ble etablert i 1986 og er mest kjent for å avvikle et stort antall konserter og kulturarrangement med norske og internasjonale artister. Rockefellers lokaler består av hovedsal, et stort galleri, et mindre "øvre" galleri, en loungebar til høyre for hovedsal og et loungeområde som ligger til venstre for hovedsal. Begge loungeområdene egner seg godt til bankett, møte-/grupperom, messeområde og som vanlig publikumsområde. John DEE live club åpnet i oktober 1997 og er integrert med Rockefeller, selv om det til daglig drives som to ulike steder. Lokalene er er forbundet med hverandre via en stor trapp fra loungebar og ned til inngangspartiet til John DEE. John DEE har en meget bra scene med gode siktlinjer. Lokalene er mer intime enn Rockefeller. Rockefellers loungebar kan hvis ønskelig ”henges på” John DEE. Både Rockefeller og John DEE kan fungere som ett sted med flere avdelinger og scener. Rockefeller har også takterasse hvor du kan trekke deg tilbake med noe å drikke eller en røyk for de som ønsker det. I forbindelse med takterrassen finner du også et skjermet lokale. Lokalet kan leies separat eller som en del av øvrige Rockefeller.

Kapasitet Rockefeller

Konsert: 1350

Bankett: 800 - passer best med 300 til 350 ved bankett hvor alle er i samme rom med sikt til hovedscenen

Stående bespisning: 1200 - kombinasjon av ståbord og sitteplasser

Takterrasse: 100

Kapasitet John DEE

Konsert: 400

Bankett: 180

Lokalene fungerer meget bra ned til underkant av 100 gjester ved å stenge av gallerier, og møblere med god plass mellom bordene. Begge loungebarene kan leies separat for mindre selskaper med 30 til 200 personer, avhengig av hva som foregår i hovedsalen. Alle tilhørende lokaler har lydanlegg med følgelyd fra hovedsal samt videoprosjektør med bilde fra hovedscenen hvis ønskelig. Sceneforhold og tekniske fasiliteter på Rockefeller er blant de beste i Norge, og forenkler ethvert event/selskap produksjonsmessig og kostnadsmessig.

Nøkkelord


Alle priser er oppgitt med forbehold om endring uten varsel. Ta kontakt for tilbud.

Kapasitet 100-1350
Torggata 16 0181 Oslo

Sentrum Scene

En av Norges mest spennende scener gir et vell av muligheter; konserter, musicals, revyer, kongresser, foredrag, kick-off, jubileer. Kort sagt, alle arrangementer som trenger scene. En unik sal i karakteristisk funkisstil, trolig med Skandinavias beste akustikk. Lokalet, som opprinnelig ble bygget som en kino, har opp gjennom årene huset mange av verdens største artister. INXS, Van Morrison, The Band og Faithless, for å nevne noen.

Kapasitet og utstyr:

Stående: 1800

Kino: 1000:

Stående bespisning: 1000

Bespisning: 500

Salen har fast video/dataprojektor med motorisert lerret, trådløse mikrofoner og nødvendig AV-teknikk. Det er eget PA og lysrigg i salen. Stoler for inntil 900 sitteplasser er tilgjengelig. Lokalene rommer også garderober, billettluke, toaletter samt hyggelig inngangsparti.

Utleie/Booking:

Bo Hustoft - direkte: 22 03 48 01, E-mail: bo@rockefeller.no

Joakim Throndsen - direkte 22 03 48 26, E-mail: joakim@rockefeller.no

Vegard Engelsvoll - direkte: 22 03 48 14, E-mail: vegard@rockefeller.no


Alle priser er oppgitt med forbehold om endring uten varsel. Ta kontakt for tilbud.

Kapasitet 200-1800
Arbeidersamfunnets plass 1 0181 Oslo

Stratos

Omkranset av en 260 kvm terrasse, er Stratos en unik ramme for ditt møte/konferanse. Med praktisk beliggenhet midt i Oslo sentrum og en unik panoramautsikt over “storbyen” – med fjorden, Holmenkollen og Operaen som bakteppe, er Stratos et fantastisk utgangspunkt for ditt arrangement.

Våre lokaler egner seg utmerket til konferanse og vi kan tilby et komplett konferanseoppsett enten det er snakk om halvdag eller heldags arrangementer som går over til middag og fest på kvelden.

Stratos er fordelt over to plan, noe som gir en stor fordel ved heldags arrangementer. Omrigg fra konferanse til lunsj/middag kan gjøres uforstyrret mens deltakerne benytter seg av 11 / 12 etasje, eller terrassen på 260 m2.

Stratos sitt nye møtesenter har 2 lyse og stilfulle møterom med kapasitet fra 20 til 210 personer litt avhengig av hvilken setting man velger. 

Fasiliteter

Alle møterom er utstyrt med helt nye og moderne AV-løsninger. Nyeste type lydanlegg, prosjektor, gratis trådløst nettverk m.m. Teknisk utstyrsliste finner du her: www.stratos.as/kurskonferanse

Vi legger vekt på å gi våre kunder gode matopplevelser og samarbeider derfor med flere cateringbyråer for å kunne tilby en variert meny. Stratos er fordelt over to plan, noe som gir en stor fordel ved heldags arrangementer. Omrigg fra konferanse til lunsj/middag kan gjøres uforstyrret mens deltakerne benytter seg av 11 / 12 etasje, eller terrassen på 260 m2.

Tlf kontor: 21 04 64 00 (mellom 09:00 – 16:30 mandag til fredag) 


Alle priser er oppgitt med forbehold om endring uten varsel. Ta kontakt for tilbud.

Kapasitet 20-210
Youngstorget 2A 0181 Oslo