Ledige stillinger

Medarbeidere til Hvalstrand Bad Restaurant og Kiosk

HVALSTRAND BAD RESTAURANT
Hvalstrand_terrasse
Som en hvit perle ved Holmenfjorden i Asker ligger Hvalstrand Bad. Sjøliv, strand og nydelig mat har lokket badegjester og spisegjester hit siden 1934. Restauranten – et praktfullt bygg i fransk funksjonalisme – ble fredet i 1996, er nå nyrenovert og framstår som i 30-tallets glansdager.

Elvebredden Catering er stolt driver av den ærverdige restauranten. På Hvalstrand Bad tilbyr vi gode retter for enhver smak, alt fra den gode burgeren til skalldyrplatau Restaurantens funksjonalistiske arkitektur visker ut forskjellen mellom ute og inne. Vinduene fra gulv til tak gir utsyn utover fjorden, og bølgeskvulp sanses i restaurantens vakre dekor. Her skal du kunne nyte det samme gode måltidet inne eller ute. Vi åpner dørene for sesongen 2017 i mai og ser etter dyktige og entusiastiske ledere og medarbeidere
Restaurantens hjemmeside: http://www.hvalstrandbad.no

Vi ser også etter medarbeidere som kan håndtere vår oppvaskseksjon i tillegg til kioskmedarbeidere til vår kiosk på den vakre stranden. Felles for stillingene er at man har godt humør liker å yte det lille ekstra - bidra til et godt arbeidsmiljø sammen med hele teamet.

Send oss en søknad i dag!
Epost for søknad: .(JavaScript must be enabled to view this email address) (merk “Hvalstrand bad”)
Gammelt bilde