Ledige stillinger

Restaurantsjef Hvalstrand Bad Restaurant

HVALSTRAND BAD RESTAURANT
Hvalstrand_terrasse
Som en hvit perle ved Holmenfjorden i Asker ligger Hvalstrand Bad. Sjøliv, strand og nydelig mat har lokket badegjester og spisegjester hit siden 1934. Restauranten – et praktfullt bygg i fransk funksjonalisme – ble fredet i 1996, er nå nyrenovert og framstår som i 30-tallets glansdager.

Elvebredden Catering er stolt driver av den ærverdige restauranten. På Hvalstrand Bad tilbyr vi gode retter for enhver smak, alt fra den gode burgeren til skalldyrplatau Restaurantens funksjonalistiske arkitektur visker ut forskjellen mellom ute og inne. Vinduene fra gulv til tak gir utsyn utover fjorden, og bølgeskvulp sanses i restaurantens vakre dekor. Her skal du kunne nyte det samme gode måltidet inne eller ute.
Vi åpner dørene for sesongen 2017 i mai og ser etter dyktige og entusiastiske ledere og medarbeidere
Restaurantens hjemmeside: http://www.hvalstrandbad.no

Til stillingene som Restaurantsjef ser vi etter et «ja menneske» som har en glede og stolthet av å yte god service og som går foran som et godt forbilde. Har erfaring med å utvikle et godt team og som evner å stille krav å følge opp.
Stillingen innebærer daglig ansvar for restauranten med personalansvar. Du må like et hektisk og pulserende restaurantmiljø og gjerne ha ledererfaring. Er du i tillegg fremoverlent har økonomisk forståelse er strukturert og selvgående hører vi gjerne fra deg.

Send oss en søknad i dag!
Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med Marianne Gotaas, Daglig leder Elvebredden Catering på mobil 913 82 119 eller epost: m,gotaas@elvebreddencatering.no.
Epost for søknad: .(JavaScript must be enabled to view this email address) (merk “Restaurantsjef Hvalstrand bad”).
Gammelt bilde