Ledige stillinger

Servitører Hvalstrand Bad Restaurant

HVALSTRAND BAD RESTAURANT
Hvalstrand_terrasse
Som en hvit perle ved Holmenfjorden i Asker ligger Hvalstrand Bad. Sjøliv, strand og nydelig mat har lokket badegjester og spisegjester hit siden 1934. Restauranten – et praktfullt bygg i fransk funksjonalisme – ble fredet i 1996, er nå nyrenovert og framstår som i 30-tallets glansdager.

Elvebredden Catering er stolt driver av den ærverdige restauranten. På Hvalstrand Bad tilbyr vi gode retter for enhver smak, alt fra den gode burgeren til skalldyrplatau Restaurantens funksjonalistiske arkitektur visker ut forskjellen mellom ute og inne. Vinduene fra gulv til tak gir utsyn utover fjorden, og bølgeskvulp sanses i restaurantens vakre dekor. Her skal du kunne nyte det samme gode måltidet inne eller ute.
Vi åpner dørene for sesongen 2017 i mai og ser etter dyktige og entusiastiske ledere og medarbeidere
Restaurantens hjemmeside: http://www.hvalstrandbad.no

Servitører
Er du serviceminded, og profesjonell liker et hektisk og pulserende restaurantmiljø? Da kan en jobb som 1. servitør på Hvalstrand Bad Restaurant være det du er på jakt etter. Vi ser etter to 1.servitører som ønsker å jobbe fulltid. Vi ser for oss at du har følgende egenskaper - service innstilt, systematisk, effektiv med godt humør og entusiasme.

Send oss en søknad i dag!
Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med Marianne Gotaas, Daglig leder Elvebredden Catering på mobil 913 82 119 eller epost: m,gotaas@elvebreddencatering.no.
Epost for søknad: .(JavaScript must be enabled to view this email address) (merk “Servitør Hvalstrand bad”)
Gammelt bilde