Ledige stillinger

Sous Chef og kokker Hvalstrand Bad Restaurant

HVALSTRAND BAD RESTAURANT
Hvalstrand_terrasse
Som en hvit perle ved Holmenfjorden i Asker ligger Hvalstrand Bad. Sjøliv, strand og nydelig mat har lokket badegjester og spisegjester hit siden 1934. Restauranten – et praktfullt bygg i fransk funksjonalisme – ble fredet i 1996, er nå nyrenovert og framstår som i 30-tallets glansdager.

Elvebredden Catering er stolt driver av den ærverdige restauranten. På Hvalstrand Bad tilbyr vi gode retter for enhver smak, alt fra den gode burgeren til skalldyrplatau Restaurantens funksjonalistiske arkitektur visker ut forskjellen mellom ute og inne. Vinduene fra gulv til tak gir utsyn utover fjorden, og bølgeskvulp sanses i restaurantens vakre dekor. Her skal du kunne nyte det samme gode måltidet inne eller ute. Vi åpner dørene for sesongen 2017 i mai og ser etter dyktige og entusiastiske ledere og medarbeidere
Restaurantens hjemmeside: http://www.hvalstrandbad.no

Sous chef og kokker
Er du en entusiastisk og kreativ kokk med ønske om å glede gjesten gjennom en god matopplevelse i et hektisk og pulserende utvikle restaurantmiljø? Har du i tillegg lidenskap i ditt fag i kombinasjon med stå på vilje og positiv holdning? Da kan en jobb på Hvalstrand Bad være det du er på jakt etter. Vi ser etter en sous chef og kokker som kan bli en del av Hvalstrand Bad`s team sesongen 2017.

Send oss en søknad i dag!
Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med Espen Gryt på mobil 970 31 041 eller epost: .(JavaScript must be enabled to view this email address).
Epost for søknad: .(JavaScript must be enabled to view this email address) (merk “Sous chef Hvalstrand bad” eller “kokk Hvalstrand bad”)
Gammelt bilde