Leverandører

Eugen Johansen

Eugen Johansen AS er en kvalitetsleverandør som ble etablert i 1951. De er en frittstående grossist av frukt, grønnsaker, småskala produkter, økologiske varer, utvalgte kolonial og gourmetprodukter. Som de sier; “vårt mål er å levere det bredeste utvalget av de friskeste frukter og grønnsaker fra hele verden, men vi prioriterer norske produkter”. Eugen Johansen er opptatt av mangfold og kvalitet på alle plan i samfunnet. Mat er ett av de viktigste elementene i denne sammenhengen. De ønsker å bidra med sitt, ved å være en markedsplass for de beste produktene.

Interbev

En av Norges ledende importører av drikkevarer fra internasjonalt kjente merkevarer.

Brewery International AS

Brewery International AS er et av landets ledende selskap innen importøl. Siden starten i 1992 har de etablert og bygget opp noen av verdens ledende merkevarer innen kategorien drikkevarer i det norske markedet. Selskapet har i tillegg en betydelig posisjon innen cider, RTD og energidrikk.

Augusta Arnesen AS

Det er fem generasjoner siden Augusta Arnesen begynte å selge frukt og grønnsaker fra en trekjerre i Christiania. Nå er Augusta Arnesen en ledende leverandør av frukt og grønt til storkjøkken i Oslo området.

Gastro Import

Med over 20 års erfaring med import av gourmetspesialiteter fra Middelhavsregionen og over 900 spennende produkter i sortimentet, er C&E Gastro Import godt etablert som fast leverandør til Elvebredden Catering.

A La Carte

A La Carte Produkter importerer utsøkte franske produkter som gåselever, trøffel, kaviar, østers, fransk landkylling, due, vaktel, côte de boeuf, beefsteak Fiorentina, demi glace saus, ost, skinke og Valrhona sjokolade.

Strøm Larsen

Oslos kanskje mest kjente kjøtt– og delikatessebutikk Strøm-Larsen leverer pålegg og spekemat til Elvebredden Catering. Med over 100 års erfaring som pølsemaker holder de gamle tradisjoner og håndverk vedlike, til glede for både kunder over disk og cateringleverandører.

Sommelier AS

Sommelier AS ble etablert som vinimportør i 2006 med det formål å tilby kvalitetsviner som faller i smak i det skandinaviske markedet.

Lundal Kjøtt

Lundal Nord ble etablert i 1982 av ekteparet Olav og Torill Lundal i Breivik i Salten i Nordland. Kjøtt– og spekemat produksjon har gått i arv i familien fra tidligere generasjoner og Lundal Nord er i dag en ettertraktet leverandør av alt fra håndlagde karbonader, spekepølser og spesialiteter som sesongvarianter av lam. Nominert i Smaken av Norge 2013 for tørrsaltet bacon.