Teambuilding

Spesialister på events

I Elvebredden Catering har vi hatt gleden av å bli forespurt om å levere mat, lokaler og tilleggstjenester til en rekke events, kick off fester og lanseringer. Vi elsker nye utfordninger og stiller gjerne opp på arrangement utenom det vanlige.

Ta gjerne et titt på hva vi kan tilby til ditt arrangement i vår nettbutikk, eller kontakt oss for skreddersydde pakkeløsninger.

  • Tusen takk, og vi gleder oss allerede til neste gang vi kan bestille mat fra dere! :)

    Jeg sender en mail på vegne av Scenekvelder for å si hvor utrolig fornøyde vi er med dere i Elvebredden. Vi har brukt dere i flere år nå, og får alltid det vi bestiller til riktig tid, og det smaker alltid fantastisk godt. Vi får ofte komplimenter for hvor god catering vi har, og maten blir spist opp hver eneste gang. Personalet som leverer og henter er alltid hyggelige og behjelpelige, og mailene med bestillinger og spørsmål blir alltid besvart svært raskt og hyggelig. Så dette er rett og slett bare en mail for å rose dere, for all den gode maten dere lager og all hjelp. Tusen takk, og vi gleder oss allerede til neste gang vi kan bestille mat fra dere! :)
    Astrid Scenekvelder
  • OVERRASKENDE FLOTT Å SE PÅ OG SVÆRT SMAKSRIKT

    Gruppen hadde en morsom og lærerik seanse og fikk sjansen til å lage ulike typer fingermat. De fikk god guiding underveis og resultatet ble overraskende flott å se på og svært smaksrik. Kokkekurs, 24 personer.
    Tove Hungnes Executive Assistant PA to Jaan Ivar Semlitsch, CEO Elkjøp Nordic AS

Lokaler vi anbefaler til dette formålet

Skihytta

Kapasitet: 10-22
Stratos
Youngstorget 2A 0181 Oslo
Kapasitet: 20-210
Se også vår komplete liste her
Er du interessert i å planlegge et arrangement?

Kontakt oss for mer informasjon