Kickoff og lansering

Spesialister på events

I Elvebredden Catering har vi hatt gleden av å bli forespurt om å levere mat, lokaler og tilleggstjenester til en rekke events, kick off fester og lanseringer. Vi elsker nye utfordninger og stiller gjerne opp på arrangement utenom det vanlige.

Ta gjerne et titt på hva vi kan tilby til ditt arrangement i vår nettbutikk, eller kontakt oss for skreddersydde pakkeløsninger.

 • Tusen takk, og vi gleder oss allerede til neste gang vi kan bestille mat fra dere! :)

  Jeg sender en mail på vegne av Scenekvelder for å si hvor utrolig fornøyde vi er med dere i Elvebredden. Vi har brukt dere i flere år nå, og får alltid det vi bestiller til riktig tid, og det smaker alltid fantastisk godt. Vi får ofte komplimenter for hvor god catering vi har, og maten blir spist opp hver eneste gang. Personalet som leverer og henter er alltid hyggelige og behjelpelige, og mailene med bestillinger og spørsmål blir alltid besvart svært raskt og hyggelig. Så dette er rett og slett bare en mail for å rose dere, for all den gode maten dere lager og all hjelp. Tusen takk, og vi gleder oss allerede til neste gang vi kan bestille mat fra dere! :)
  Astrid Scenekvelder
 • Tusen millioner takk for en fantastisk gjennomføring i går!

  Alle skrøt av maten og drinksen! Idol hadde premierefest samtidig og flere gikk dit etterpå og sa at vår fest kunne ikke sammenliknes med Idols! Vår var 10 tusen ganger bedre!✨ Håper vi får anledning til å jobbe sammen snart igjen!
  Tone, Mastiff /TV2 TopChef Norway
 • Løsningsorienterte, innovative og tilpasningsdyktige.

  Elvebredden Catering har levert mat til alle våre arrangementer i 2014. Dette har de løst både profesjonelt og på en meget velsmakende måte. I tillegg er de løsningsorienterte, innovative og tilpasningsdyktige. Vi ser frem til videre samarbeid med Elvebredden Catering i 2015, de er absolutt en av de beste i Norge når det kommer til catering.
  Torstein Løvlid AS Auditorium, Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene
 • Vi var meget tilfredse!

  Kjære Elvebredden, det dere leverte til mottagelse hos oss søndag kveld, ifm Nordisk filmdistribusjon, var i alle fall utmerket, god mat og flinke, hyggelige og effektive servitører. Vi var meget tilfredse. Dette lover godt for kafeen i Filmens Hus!
  Beste hilsen Jan Erik Holst, Redaktør. Norsk Filminstitutt
 • Kjempeinnsats

  Vi har fått så mange gode tilbakemeldinger. Mye av den æren føler jeg går til dere. Så takk skal dere ha for kjempeinnsats, og en utrolig evne til å snu om så raskt! Dere skal også ha for festlig Langøyene-påfunn, og hyggelig personale:) du får bringe det videre. (288 pax)
  Nora Seljehammer Departementets Servicesenter
 • Nydelig!

  Masse skryt av maten! (Middelhavstapas til 60 personer)
  Janne
 • Veldig fornøyd

  Fredag hadde vi en stor bestilling av kanapeer. Dette er en tilbakemelding om at hele huset er veldig fornøyd. Takker for pent og gode leverte varer og god service.
  Solbjørg
 • Fantastisk samarbeid

  Vil bare takke for fantastisk samarbeid! Alt gikk som smurt fra A-Å, og maten var utrolig bra. Vil også trekke frem han vi fikk som servitør, han var bare helt fantastisk. Dette var virkelig god reklame for dere - tror dere fikk noen nye kunder etter lørdagen hos oss.
  Marianne V Clemco

Lokaler vi anbefaler til dette formålet

Skihytta

Kapasitet: 10-22
Kanonhallen
Peter Møllers vei 2 0580 Oslo
Kapasitet: 100-740
Sentrum Scene
Arbeidersamfunnets plass 1 0181 Oslo
Kapasitet: 200-1800
Stratos
Youngstorget 2A 0181 Oslo
Kapasitet: 20-210
Se også vår komplete liste her
Er du interessert i å planlegge et arrangement?

Kontakt oss for mer informasjon