Fødselsdag

Fest i privat regi

Når venner skal arrangere en fest utenom det vanlige, er det godt å vite at vi kan hjelpe dere med alt fra enkel servering til komplette pakkeløsninger for en vellyket dag. Vi kan foreslå følgende aktiviteter Teambuildinleker Foredrag Underholdning Utdrikningslagpakke

Private selskap

TIl enhver type markering, selskap eller privat sammenkomst, kan vi by på både mat, lokaler og de tilleggstjenester som skulle være nødvendig.

Anbefalte menyer

Våre selskapsmenyer Våre koldtbord Våre fingermatmenyer Våre snitter og smørbrødmeny
 • Lekkert anrettet, nylaget og i rikelige mengder.

  Jeg vil bare takke for fantastisk god mat! Det var lekkert anrettet, nylaget og i rikelige mengder. Vi fikk er svært hyggelig 60 årsfeiring, hvor alle roste maten :)
  Aina Kruse
 • Aldri opplevd maken til service!

  Tusen takk for nydelig, smakfull, og flott anrettet mat til min mors 100 års dag! Jubilanten og alle gjester var svært fornøyde. En spesiell takk fra hvitløk-allergikeren som "aldri har opplevd maken til service!"
  Anne Jensen
 • Nydelig tapasbuffet og fantastisk grillbuffet!

  Vil bare takke for fantastisk mat i helgen! Nydelig tapasbuffet og fantastisk grillbuffet, og kokken var en veldig hyggelig og fin kokk:) Anbefaler dere varmt videre!
  Trine
 • Jeg elsker dere!

  Jeg elsker dere! Punktlige, fleksible, god mat og god service... Hva mer kan man ønske seg?
  Anne Marie
 • Fikk mange kommentarer (udelt positive) og det fra et veldig kresent publikum

  Sjåfør var spot on iht tidspunkt, hjelpsom og løsningsorientert. Alt vi hadde bestilt var med. Alt var klart for å sette på bordet og innebar minimalt med arbeid fra oss. Maten som skulle være varm var varm. Mengden var rikelig. Maten var virkelig god og real. Fikk mange kommentarer (udelt positive) og det fra et veldig kresent publikum (tidligere redaktøren av Alt om mat bla) Dette var veldig bra, -Takk
  Eirik Moen
 • Fikk mye skryt av maten!

  Tusen takk for nydelig mat fra dere til våre selskap 28 feb og 2 mars. Fikk mye skryt av maten og vi har anbefalt dere til alle.
  Trine og Steinar
 • Tunfisken var utsøkt

  Må melde om at maten i går var kjempe god og må få fremheve tunfisken som var utsøkt. Kaka var nydelig, frisk med flott dekor, noe jubilanten satt stor pris på.
  John M. H.
 • Veldig populært

  Hei Espen Vil bare takke fra Bursdagsbarnet for mat i går. Det var akkurat passe i mengde ( kjøttbollene gikk unna ) og veldig populært blant 18 åringene.
  Mvh Bjørn
 • Superproffe kokker og servitører

  Ville bare sende deg og Elvebredden Catering en hjertelig tusen takk for nydelig mat og superproffe kokker og servitører – vårt arrangement ble utrolig vellykket, ikke minst takket være den deilige maten og servitørene som fulgte opp 100% !

Lokaler vi anbefaler til dette formålet

Kanonhallen
Peter Møllers vei 2 0580 Oslo
Kapasitet: 100-740
Kanon Bistro
Peter Møllers vei 2 0580 Oslo
Kapasitet: 10-60
Hvalstrand Bad
Hvalstrandveien 1 1378 Nesbru
Kapasitet: 2-400
Se også vår komplete liste her
Er du interessert i å planlegge et arrangement?

Kontakt oss for mer informasjon