Firmafest i trygge omgivelser

I år tilbyr vi noe nytt for de som kunne tenke seg å samles innenfor kontorets trygge og kjente rammer. Pakkene inkluderer alt fra bord, stoler og dekketøy til servitør og kokk som kommer til kontoret/hjem og serverer dere som om dere var på restaurant.

Julebord på kontoret!

Tittel

I år tilbyr vi noe nytt for de som kunne tenke seg å samles innenfor kontorets trygge og kjente rammer. Pakkene inkluderer alt fra bord, stoler og dekketøy til servitør og kokk som kommer til kontoret/hjem og serverer dere som om dere var på restaurant.

Er det noe vi nordmenn setter pris på i jul og førjulstid, så er det julemat. Mange har sine tradisjoner med ribbe, pinnekjøtt og kalkun som faste retter. Elvebredden Catering tilbyr et stort utvalg julemat for enhver smak slik at alle kan finne sine favoritter i tillegg til å skape nye minner i godt lag.

Erna Solberg uttalte i høst at hun anbefaler at bedrifter inviterer sine ansatte på julebord. Men på grunn av dagens smittevernsituasjon i Oslo opplever vi at mange bedriftsledere er redd for å ta sine ansatte med ut på restaurant i Oslo sentrum sammen med andre gjester der man lett kan havne en tur utpå byen, med fare for at man kan glemme smittevernreglene og få det litt for hyggelig. Derfor har vi skreddersydd et pakketilbud til julebord der vi tar med alt som trengs for å lage årets julefest for deres ansatte i deres egne lokaler.Luksuspakke inkludert viner kr 1 022* per person

3-retters eksklusiv selskapsmeny inkludert ett glass Prosecco til velkomst og tre glass vin til maten.

KONFITERT LAKS
Rugbrødcrust - pepperotkrem - rødbetersorbet - fennikelsalat
***
PANNESTEKT ANDEBRYST
Stekt jordskokkpuré - potetfondant - brent purreløk - sauce à l'orange
***
MULTE
Hvit sjokolademousse - mascarpone - pistasj

VINPAKKE:
1 glass Bellussi Prosecco til velkomst
1 glass Le Grand Ballon hvitvin til forrett
2 glass Antiche Terre Corvina rødvin til hovedrett

* Tilbudet inkluderer gebyr for søknad om skjenkebevilling for enkeltanledning og er basert på 18 gjester der vi serverer velkomst kl. 17:30 og servitør til kl. 21:00. Vi tilpasser gjerne meny, tider og øvrig innhold etter deres ønsker. Endring av antall gjester og tidspunkter vil påvirke kuvertprisen. Alle priser er oppgitt eks. mva.


Basispakke kr 640* per person

2-retters julemeny med svinenakke low & slow og sjokolademousse med crumble og bringebær.

Det følger med vann- og vinglass, vannkarafler og isbiter. Drikkevarer er ikke inkludert, men vi kan ordne med ambulerende skjenkebevilling og stille med drikkevarer om det er ønskelig.

* Tilbudet er basert på 18 gjester der vi serverer velkomst kl. 17:30 og servitør til kl. 21:00. Vi tilpasser gjerne meny, tider og øvrig innhold etter deres ønsker. Vi tilpasser gjerne meny, tider og øvrig innhold etter deres ønsker. Endring av antall gjester og tidspunkter vil påvirke kuvertprisen. Alle priser er oppgitt eks. mva.


Mer informasjon om pakketilbudene

Pakkene inkluderer alt fra bord, stoler og dekketøy til servitør og kokk som kommer til kontoret/hjem og serverer dere som om dere var på restaurant.

Servitør dekker opp langbord med hvite damaskduker og telys, bestikk og glass, med 1 meter mellom hver gjest (personer i husstander kan sitte sammen tettere). Mat, isvann og øvrig drikke serveres ved bordet.

Har dere ikke kjøkken? Fortvil ikke! Vi tar kostnadsfritt med egne ovner, kokeplater og alt utstyret som kokken måtte trenge. Gi oss i så fall beskjed om dette ved bestilling.

Ønsker dere å legge til DJ, konferansier og/eller en cocktailbar ordner vi det.


Smittevern på julebordet

Gjestene tildeles en fast plass som de skal beholde under hele arrangementet (bordplanen planlegges i samarbeid med kunde). Berøringsfri hånddesinfeksjonsstasjon følger med og plasseres slik at gjestene kan desinfisere hendene sine når de ankommer og før de skal berøre dørhåndtak, toaletter og servant. Skilt med påminning om smittevern, avstand, etc. følger også med. Gjester med symptomer på luftveisinfeksjoner skal melde avbud og holde seg hjemme.