Fleksibel kantine

Fleksibel kantine

Tittel

Skal de ansatte tilbake på kontoret, men dere vet ikke hvor mange de blir eller hvor lenge de skal være der? Elvebredden Catering tilbyr nå dere muligheten til å gi deres ansatte en god start når de kommer tilbake på kontoret.

Ingen bindingstid

Vi tilbyr en midletidlig kantineløsing uten bindingstid eller faste kostnader, og dere kan enkelt gå tilbake til deres ordinære kantineløsing når sitasjonen tillater det. Fleksibel kantine er en enkel og rimelig kantine, hvor dere kan tilpasse leveringen av sunn, fersk og velsmakende lunsj basert på hvor mange som er på kontoret akkurat den dagen.Klikk her for å se vår lunsjmeny

Pris fra kr 49,- per dag. En ansvarlig hos dere melder inn dagen i forveien hvor mange som skal spise neste dag, og maten leveres på døren i god tid til lunsj. Man kan også velge faste leveringer, på en daglig eller ukentlig basis.

Det er en fastpris på både mat og levering, som gjør det oversiktlig og forutsigbart, uten noen skjulte kostnader (eller løpende abonnement. Maten kan selvsagt tilpasses til både vegetarianere og veganere, samt alle allergier. Bedriften kan enkelt gå tilbake til sin ordinære kantineløsing når sitasjonen tillater det. Elvebredden gjør det enkelt for deres ansatte å komme tilbake på kontoret!


Kontakt prosjektleder Kai Lyche for mer info.
Tlf. 401 58 484, epost: kai@elvebreddencatering.no