Hovedrett
Hovedretten er kveldens hovedgjest på tallerkenen. Den som etablerer den røde tråden for rettene gjestene skal nyte.
Hovedretten er kveldens hovedgjest på tallerkenen. Den som etablerer den røde tråden for rettene gjestene skal nyte.
Forventninger skal innfries, det er gjerne denne retten som er høydepunktet i selskapet. Dersom man har innleid kokk anrettes gjerne hovedrettene på tallerken. Snakk gjerne med oss om gode råd for gjennomføring av selskapet.
Bestillingen | ★★★★★ |
---|---|
Maten | ★★★★★ |
Service | ★★★★★ |
Bestillingen | ★★★★★ |
---|---|
Maten | ★★★★★ |
Service | ★★★★★ |
Bestillingen | ★★★★★ |
---|---|
Maten | ★★★★★ |
Service | ★★★★★ |
Bestillingen | ★★★★★ |
---|---|
Maten | ★★★★★ |
Service | ★★★★★ |
Bestillingen | ★★★★★ |
---|---|
Maten | ★★★★★ |
Service | ★★★★★ |
Bestillingen | ★ |
---|---|
Maten | ★★★ |
Service | ★★★ |
Bestillingen | ★★★★★ |
---|---|
Maten | ★★★★★ |
Service | ★★★★★ |